Kush Jemi

E themeluar në vitin 1999, teknologjia Tenda është furnizuesi kryesor i njohur i pajisjeve dhe pajisjeve të rrjetit. Tenda është zotuar të ofrojë zgjidhje rrjeti të thjeshta për t’u instaluar dhe të përballueshme, duke ofruar produkte inovative, të fundit për të realizuar jetën inteligjente të njerëzve.
Tenda miraton teknologjinë më të fundit dhe sistemin e shërbimit profesional për të krijuar një rrjet të besueshëm për të qenë kompani profesionale e teknologjisë së lartë në botë.

Cfare Bejme

Produktet Tenda përfshijnë rrjetëzim në shtëpi, rrjet biznesi, switch, CPE me brez të gjerë, gateway, linja elektrike, brez të gjerë celular, kamerë IP etj. Performanca e shkëlqyer, sinjali i qëndrueshëm, përdorimi dhe instalimi i lehtë, cilësia e lartë me çmim konkurrues janë tiparet e përbashkëta të të gjitha produkteve Tenda.

Tenda tërheq shumë talente të shkëlqyera me kulturën e saj të bashkëpunimit. Pothuajse 120 të diplomuar nga universitetet kryesore bashkohen në Tenda çdo vit. Ata kontribuojnë shumë në zhvillimin e Tenda.

Kompania e shkëlqyer duhet të ketë partner strategjik të shkëlqyer. Tenda ka krijuar partneritet strategjik me Broadcom në 2012 dhe u bë partneri më i rëndësishëm i Broadcom në Kinë. Tenda miraton çipin Broadcom i cili është i ngjashëm me pajisjet Apple për të sjellë performancë të shkëlqyer për të gjitha produktet Tenda.

Perse te na zgjidhni ne

novacioni është shpirti i teknologjisë Tenda. Tenda ka dy qendra R&D, Shenzhen dhe Chengdu, me rreth 1000 punonjës; një qendër prodhuese, me rreth 3000 anëtarë dhe një bazë e re prodhuese 120000 m² në ndërtim e sipër.

Me qendër në Shenzhen të Kinës, Tenda ka zgjeruar biznesin e saj në tregun botëror. Tenda krijoi më shumë se 10 degë dhe 50 zyra në Kinë. Që nga viti 2007, Tenda ka filluar të lançojë strategjinë e saj të markës globale. Nëpërmjet kanaleve të shpërndarjes në mbarë botën, Tenda shpërndan produkte në më shumë se 100 vende të botës. Deri në tremujorin e tretë të 2014, shuma totale e shitjeve të Tenda është mbi 500 milionë. Në të njëjtën kohë, Tenda ka një ekip shërbimi ndaj klientit me më shumë se 160 punonjës për të zgjidhur problemet për shpërndarësit dhe klientët fundorë në botë.