Tenda U3

Tenda U3

Përshtatësi USB 11N mini Wireless 300 Mbps i enda-s U3 është krijuar për të lidhur laptopin ose desktopin tuaj me një rrjet pa tel dhe për të shijuar performancën me wireless me shpejtësi të lartë.  U3 funksionon si një AP për ta kthyer rrjetin me tela në një rrjet pa tel, duke e bërë rrjetin e LAN me valë të shpejtë dhe të lehtë. Është i përshtatshëm me shumë sisteme operative, duke lejuar lidhjen e kompjuterëve, laptopëve dhe pajisjeve të tjera me wireless.

Description

Interfaces
USB2.0

Antenna Type
PIFA Antenna

Frequency
2.4GHz

Data Rate
2.4GHz: Up to 300Mbps

Wireless Modes
Station Mode、SoftAP Mode

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.