Tenda S108V8 8-port Ethernet Switch

Tenda S108V8 8-port Ethernet Switch

Switch Ethernet me 8 porte Tenda S108 është një pajisje desktopi i krijuar posaçërisht për familjet, zyrat.
8* Portat e negocimit automatik 10/100 M me shpejtësi të plotë të dyfishtë deri në 200 Mbps sjellin akses të shpejtë në internet. S108 është shumë i lehtë dhe intuitiv për t’u konfiguruar. Me dizajn ultra-kompakt, Tenda S108  montohet në desktop dhe në mur, kështu që ju mund ta vendosni S108 kudo që dëshironi dhe ta lëvizni në mënyrë fleksibël.I përshtatshëm me kompjuterin, printerin, televizorët inteligjentë, NAS, konsolën inteligjente të lojërave dhe kamerat IP.

 

Categories: ,

Description

Interfaces
8*10/100 Base-TX Ethernet ports (Auto MDI/MDIX)

Switch capacity
1.6Gbps

Packet forwarding rate
1.19Mpps

Mounting
Desktop mounting: support
Wall mounting: support
Rack mounting:non-support

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.