Tenda RX9 Pro

Tenda RX9 Pro

TX9 Pro është një ruter Wi-Fi 6 AX3000 me shpejtësinë e konkurencës me bandë të dyfishtë deri në 2976 Mbps (2,4 GHz: 574 Mbps, 5 GHz: 2402 Mbps). Është i pajisur me CPU me dy bërthama 1,6 GHz, duke siguruar kapacitet të fuqishëm përpunimi dhe funksionim më të qëndrueshëm. TX9 Pro 2,4 GHz dhe 5 GHz miratojnë dizajnin e jashtëm FEM në të njëjtën kohë për të përmirësuar përdorimin e spektrit dhe efikasitetin e komunikimit. Duke përdorur teknologjinë OFDMA+MU-MIMO, vonesa zvogëlohet, më shumë pajisje mund të lidhen në internet në të njëjtën kohë dhe efikasiteti i transmetimit përmirësohet ndjeshëm.

Description

Interfaces
1*10/100/1000Mbps WAN port
3*10/100/1000Mbps LAN ports

Antenna
4*6dBi external antennas

Data Rate
5GHz: Up to 2402Mbps
2.4GHz: Up to 574Mbps

Special Features
Smart Traffic Prioritisation
PPPoE Username/password Clone
Smart WiFi Schedule
Smart LED on/off
Tenda Cloud
Tenda App

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.