Tenda P200

Tenda P200

Për të ndërtuar një rrjet në shtëpi ose zyrë me përpjekje dhe kosto minimale, përshtatësi Tenda 200 Mbps Powerline P200 është zgjedhja juaj. Në shumë raste, Ethernet thjesht nuk është i disponueshëm në vendet ku nevojitet lidhja e rrjetit. Megjithatë, pothuajse çdo dhomë në shtëpi ose zyrë ka qark të energjisë, të cilat mund të përdoren për të zgjeruar lidhjet e rrjetit nga ruteri juaj me brez të gjerë. Thjesht lidhni një P200 që lidhet me një modem/ruter me brez të gjerë në prizën e energjisë në një dhomë dhe lidhni një tjetër P200 që lidhet me një PC ose ndonjë pajisje Ethernet në tjetrën, më pas mund të krijoni lehtësisht dhe në çast një rrjet energjie deri në 200 Mbps. , 2X e një çelësi ose ruteri tradicional, me aftësi drejtimi deri në 300 metra, 3X kabllo Ethernet. Plus, veçoria QoS i jep përparësi aplikacioneve tuaja intensive me gjerësi brezi për përvojë pa vonesa.

Description

Interfaces
2 * 10/100 Mbps RJ45

Wireless Standard
HomeplugAV
IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3ab

Frequency
2-28MHz

Data Rate
200Mbps

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.