Tenda N301

Tenda N301

Ruteri N301 Wireless N300 Easy Setup është projektuar për t’u konfiguruar më lehtë për përdoruesit shtëpiak. Ai përputhet me IEEE802.11n, jep shpejtësi me valë deri në 300 Mbps, duke e bërë atë të përsosur për aktivitetet e përditshme në ueb, si e-mail, biseda, transmetim video, lojëra në internet dhe më shumë. N301 mund të funksionojë gjithashtu si një repeater duke ofruar mbulim më të madh në ambjent.

Categories: ,

Description

Interfaces
1*10/100Mbps WAN port
3*10/100Mbps LAN ports
Antenna
2*5dBi external antennas
Data Rate
2.4GHz: Up to 300Mbps
Frequency
2.4GHz
Operating Mode
Wireless Router Mode
Universal Repeater Mode
WISP Mode
AP Mode

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.