Tenda MW3 3-Pack AC1200 Whole Home Mesh WiFi System

Tenda MW3 3-Pack AC1200 Whole Home Mesh WiFi System

MW3 është një sistem WiFi me rrjetë shpërndarjeje me brez të dyfishtë 1200 Mbps i krijuar për 100-300 ㎡ shtëpi, duke ju sjellë mbulim WiFi të gjithë shtëpisë, si dhe lidhje të shpejtë dhe të qëndrueshme interneti. Paketa prej 3-paisjesh ju ofron deri në 300 ㎡ gamë WiFi; ndërsa paketa me 2 ju ofron deri në 200 ㎡ gamë WiFi.MW3 mbështet optimizimin automatik të rrjetit dhe zgjedhjen automatike të rrugës, duke ju lejuar të shijoni një rrjet pa tel më të qëndrueshëm dhe fleksibël.

Description

Ethernet Interface
2 x 10/100Mbps RJ45 ports per node
Antenna
2 x Internal antenna
Rate
2.4GHz: 300Mbps
5GHz: 867Mbps
Basic Features
SSID Broadcast
Beam Forming
MU-MIMO
AP Steering
Band Steering

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.