Tenda F6

Tenda F6

F6 është projektuar posaçërisht për banesa të rregullta urbane. Me 4 antena të jashtme 5dbi, mbulimi me valë mund të mbulojë në mënyrë të përkryer çdo banesë të rregullt ose strehim studentor; F6 mund të përdoret gjithashtu si zgjerues i sinjalit wifi, vetëm një hap për të kapërcyer dy rutera sjell mbulimin tuaj të dyfishtë wifi. Çipi i integruar Qualcomm është i pajtueshëm me çdo modul të zakonshëm të sinjalit të telefonit celular dhe e mban lidhjen tuaj të qëndrueshme.

Categories: ,

Description

Interfaces
1*10/100Mbps WAN port
3*10/100Mbps LAN ports
Antenna
4*5dBi external antennas
Data Rate
2.4GHz Up to 300Mbps
Frequency
2.4GHz

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.