Tenda F3

Tenda F3

F3 është projektuar posaçërisht për përdorim në shtepinë tuaj.  Çipi i tij superior dhe i avancuar siguron performancë të qëndrueshme dhe të shpejtë ne wireless. Ky router mundëson lundrim te shpejtë në internet  të video HD, filmave, ngarkimit te fotove, etj.

Categories: ,

Description

Interfaces
1*10/100Mbps WAN port
3*10/100Mbps LAN ports

Antenna

3*5dBi external antennas

Data Rate

2.4GHz: Up to 300Mbps

Others
Bandwidth Control
MAC Clone
System Log
Backup & Restore configurations
Firmware upgradeable via browser

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.