Tenda AC7

Tenda AC7

AC7 është një ruter WiFi i fortë dhe i qëndrueshëm me dy banda, i dedikuar për shtëpi të mëdha me dhoma të shumta. Me amplifikuesin e pavarur të fuqisë, teknologjinë Beamforming+ dhe 5 antena të jashtme 5dBi, AC7 depërton në një mur më shumë se ruterët e zakonshëm. Mundësuar nga CPU-ja e fuqishme dhe teknologjia më e fundit MU-MIMO, AC7 ju ofron lidhje të shpejtë dhe të qëndrueshme interneti dhe lejon më shumë përdorues të lidhen njëkohësishtë.

Categories: ,

Description

Interfaces
1*10/100Mbps WAN port
3*10/100Mbps LAN ports

Antenna

5*5dBi external antennas

Data Rate
5GHz: 867Mbps
2.4GHz: 300Mbps
Frequency

Simultaneous dual band 2.4 & 5GHz

Special Features
PPPoE Username/password Clone
Smart WiFi Schedule
Smart Power Saving
Smart LED on/off
Tenda Cloud
Tenda App

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.