Tenda AC23

Tenda AC23

AC23 është një ruter me valë gigabit me bandë të dyfishtë, i krijuar posaçërisht për familjet me akses në internet me shpejtësi të lartë. Ai mbështet teknologjinë 802.11ac wave2 dhe ofron shpejtësi WiFi deri në 2033Mbps (2.4 GHz: 300Mbps, 5GHz: 1733Mbps) për të arritur performancën më të mirë për lidhjen tuaj të internetit me fibra. Mundësuar nga teknologjia 4X4 MU-MIMO e brezit 5 GHz, ofron mbulim më të gjerë WiFi dhe shpejtësi më të shpejtë WiFi sesa ruterët e zakonshëm me teknologjinë 3X3 MU-MIMO. I pajisur me porta të plota gigabit, ai mbështet deri në 1000 Mbps akses në brez. CPU 28nm 1GHz e pajisur me bashkëprocesor 500MHz, dizajn me dy bërthama sjell një shpejtësi më të shpejtë përpunimi dhe siguron funksionim të optimizuar. E veçuar me antena të jashtme 7*6dBi, AC23 ia kalon në performancë dhe kapacitet depërtimi në mur.

Categories: ,

Description

Hardware
Standard&Protocol
IEEE802.3, IEEE802.3u,IEEE802.3ab
Interfaces
1*10/100/1000Mbps WAN port
3*10/100/1000Mbps LAN ports
Antenna
7*6dBi external antennas
Button
1* WPS/Reset button
Power
Input:AC 100-240V~50/60Hz 0.6A
Output:DC 12V1.5A
Dimension
9.41 * 5.68 * 1.59 in(238.9*144.3*40.3mm)
LED Indicator
Sys*1,WAN*1, LAN*1,WiFi/WPS*1
Wireless
Wireless Standard
IEEE 802.11ac wave2/a/n 5GHz
IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
Data Rate
5GHz: Up to 1733Mbps
2.4GHz: Up to 300Mbps
Frequency
Simultaneous dual band 2.4 & 5GHz
Transmission Power
CE:
<20dBm(2.4G)
<23dBm(5G)
Basic Features
SSID Broadcast: Enable/Disable
Transmission Power: high, medium, low
Beamforming
MU-MIMO
Wireless Security
WPA-PSK/WPA2-PSK, WPA/WPA2
Wireless Security: Enable/Disable
WPS(WiFi Protected Set-up) fast encryption

Software
Internet Connection Type
PPPoE, Dynamic IP, Static IP
PPPoE(Russia), PPTP(Russia), L2TP(Russia)
Operating Mode
Wireless Router Mode
Universal Repeater Mode
WISP Mode
DHCP Server
DHCP Server
DHCP Client List
DHCP Reservation
Virtual Server
Port Forwarding
DMZ Host
UPnP
Security
Client Filter
Parental Control(support black list and white list)
Remote Web Management
Firewall
Forbid UDP flood attack
Forbid TCP flood attack
Forbid ICMP attack
Forbid WAN PING from internet
DDNS
no-ip,DynDNS,Oray, 88ip
VPN
IPsec pass through
PPTP pass through
L2TP pass through
PPTP server
PPTP client
L2TP client
Special Features
Smart Traffic Prioritisation
PPPoE Username/password Clone
Smart WiFi Schedule
Smart Power Saving
Smart LED on/off
Tenda Cloud
Tenda App
Bandwidth Control
Guest Network
IPTV
MAC Clone
Static Routing
System Log
Backup & Restore configurations
Firmware upgrade online
Firmware upgradeable via browser
Supports IPv6
Others
Temperature
Operating Temperature: 0℃ ~ 40℃
Storage Temperature: -40℃ ~ 70℃.
Humidity
Operating Humidity:10% ~ 90% RH non-condensing
Storage Humidity: 5% ~ 90%RH non-condensing.
Default Settings
Default Access: tendawifi.com
Certification
CE/FCC/RoHS
EIRP Power (Max)
2.400-2.4835GHz:19.86dBm (EIRP)
5.150-5.250GHz:22.96dBm (EIRP)
Package Contents
Wireles Router*1
Power Adapter *1
Install Guide*1
Ethernet Cable*1

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.