TEG1016G

TEG1016G

TEG1016G është një Switch rackmount i pamenaxhuar me 16 porta gigabit i krijuar për grupe pune dhe për qëllime interneti të lehta, ekonomike dhe me shpejtësi të lartë. Shpejtësia e tij e transmetimit të plotë të dyfishtë mund të arrijë deri në 2000 Mbps, duke siguruar transferimin në kohë të skedarëve të mëdhenj si dhe transmetimin e qetë të videove. Qarku i integruar profesional i mbrojtjes nga rrufeja, moduli i integruar i furnizimit me energji elektrike dhe të 16 portat mund t’i rezistojnë valëve të rrufesë 6 kV, duke siguruar që Switchi të funksionojë në mënyrë të qëndrueshme. TEG1016G është zgjedhja juaj ideale për zgjerim, ose përmirësim në rrjet me lidhje gigabit me shpejtësi të lartë dhe të qëndrueshme

Description

Interfaces
16*10/100/1000 Base-T Ethernet ports (Auto MDI/MDIX)
Switch capacity
32Gbps
Packet forwarding rate
23.80Mpps
Power
Input: 100-240V AC 50/60Hz
Mounting
Desktop mounting: support
Wall mounting: support
Rack mounting : support

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.