N3L-8H

N3L-8H

N3L-8H HD mund të lidhet automatikisht me 4 kanale të kamerave UHD 8MP me përputhshmëri të lartë të protokollit. Ai mbështet daljen 1080P HD, izolimin e sektorit të keq të HDD, ruajtjen e kanaleve në cloud kompjuterike, kompresimin e videos me performancë të lartë H.265 dhe monitorimin në distancë të aplikacionit. Ai është i përshtatshëm për dyqane, restorante, zyra, fabrika, ferma dhe skenarë të tjerë, duke përmbushur kërkesën tuaj për menaxhim dhe ruajtje efikase dhe të përshtatshme monitorimi.

Description

Video
IP Video Input
8-ch
IP Video Resolution
Up to 8MP
Video&Audio Output
HDMI Output
1-ch, 1920 × 1080/60Hz, 1280 × 1024/60Hz, 1280 × 720/60Hz
VGA Output
1-ch, 1920 × 1080/60Hz, 1280 × 1024/60Hz, 1280 × 720/60Hz HDMI/VGA simultaneous output
Recording Resolution
8MP, 6MP, 5MP, 4MP, 3MP, 1080P, 720P, D1
Ethernet Port
1 × RJ-45, 10 Mbps/100 Mbps auto-negotiation Ethernet port
Network Protocol
HTTP, HTTPS, WebSockets, TCP/IP, IPv4, RTSP, UDP, NTP, DHCP, DNS, DDNS
Mobile Client
Supports iOS, Android
Capacity
Up to 10 TB capacity for each HDD
Power
12 VDC, 2 A

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.