K4W-3TC

K4W-3TC

Wi-Fi Network Video Recorder
K4W-3TC Kompleti i Sigurisë Video me 4 kanale HD me Wi-FI përmban një regjistrues videoje në rrjet Wi-Fi dhe katër kamera Wi-Fi. Kompleti mbështet lidhjen dhe rrjetëzimin automatik Wi-Fi, regjistrimin e videos me ngjyra të plota 3MP super HD, zbulimin e lëvizjes , sinjalizimin e zërit dhe dritës, kompresimin e videos me performancë të lartë H.265 dhe mund ta shikoni videon nëpërmjet aplikacionit. Ai ofron zgjidhje monitorimi video pa tel për shtëpitë e një familjeje, familje të mëdha, dyqane, restorante, fabrika, zyra dhe ferma.

Description

Video 
IP Video Input
4-ch
IP Video Resolution
Up to 3MP
Video and Audio Output
HDMI Output
1-ch, 1920 × 1080p/60Hz, 1280 × 1024/60Hz, 1280 × 720/60Hz
VGA Output
1-ch, 1920 × 1080p/60Hz, 1280 × 1024/60Hz, 1280 × 720/60Hz, HDMI/VGA simultaneous output
Recording Resolution
3MP, 1080p, UXGA, 720p, VGA, nHD, 4CIF, CIF
Decoding Capability
4-ch@1080p (30 fps)
Stream Type
Video, Video and Audio
Network Management
Ethernet Port
1 RJ45, 10Mbps/100Mbps auto-negotiation Ethernet port
Network Protocol
TCP/IP, IPv4, RTSP, UDP, NTP, DHCP
Mobile Client
Supports iOS, Android
Wireless Specification
Wireless Standard
IEEE 802.11b/g/n
Frequency
2.4 GHz
Antenna
Dual external antennas
Capacity
Up to 10 TB capacity for each HDD
Power
12 V DC, 2 A
Camera
Image Sensor
1/2.7” CMOS sensor
Max. Resolution
2304 x 1296
Day and Night
ICR type
nfrared Supplementary Light Distance
30 meters (depending on environment)
Night Vision Mode
Smart Mode, Full Color Mode, Black and White Mode
Lens Specifications
Lens Type
4 mm@F1.6
FOV
Horizontal FOV: 86.1°, Vertical FOV: 46°, Diagonal FOV: 104°
Video Specifications
Video Encoding Format
H.265
Main Stream
15fps (2304 ×1296, 1920 × 1080, 1280 × 720, 640 × 360)
Sub Stream
15fps (640 × 360, 352 × 288)
Network Management
Ethernet Port
1 RJ45, 10Mbps/100Mbps auto-negotiation Ethernet port
Wireless Standard
IEEE 802.11b/g/n
Frequency
2.4 GHz
Antenna
Dual external antennas
Smart Alarm
Motion Detection
Support
S-motion Detection
Support
Sound and Light Alert
Support
External Interface
Audio Input
Built-in MIC
Audio Output
Built-in speaker
Power
12 V DC, 1 A

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.