Tenda W311MI

Tenda W311MI

Me pamjen e jashtme mini dhe portative, përshtatësi 150 Mbps W311MI pa drejtues përshtatet mirë në kompjuterin tuaj dhe nuk ka asnjë efekt në përdorimin e porteve fqinje. Ai përmban një drejtues të brendshëm, i cili lejon instalimin automatik sapo të lidhet me një kompjuter. Prandaj, nuk keni nevojë të instaloni manualisht drejtuesin me një CD-ROM ose një skedar të shkarkuar nga interneti. Ai është i pajtueshëm me shumë sisteme operative për të adresuar kërkesat e ndryshme të përdoruesve për lidhjen e internetit me valë.

Description

Interfaces
USB2.0

Antenna Type
Internal Antenna

Frequency
2.4GHz

Data Rate
2.4GHz, Up to 150Mbps

Wireless Modes
Station Mode

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.