Tenda U9

Tenda U9

U9 është një përshtatës Wi-Fi me bandë të dyfishtë 11ac. Shpejtësia me valë 5 GHz e U9 mund të jetë deri në 433 Mbps dhe 2,4 GHz mund të jetë deri në 200 Mbps. Teknologjia e avancuar MU-MIMO është përdorur në U9 e cila mund të përmirësojë efikasitetin e transferimit të të dhënave dhe të sigurojë një transmetim më të qetë.  Me një dizajn kompakt dhe mini, U9 nuk ka asnjë efekt në përdorimin e portave fqinje. U9 gjithashtu i pajtueshëm me Windows (XP/7/8/8.1/10), mund të kënaqë kërkesat e ndryshme të përdoruesve.

Description

Interfaces
USB2.0

Antenna Type
PIFA Antenna

LED Indicator
1 * System LED

Frequency
5GHz(11ac)
2.4GHz

Data Rate
5GHz, Up to 433Mbps
2.4GHz, Up to 200Mbps

Wireless Modes
Station Mode

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.