Tenda U6

Tenda U6

Përshtatës USB me rreze të lartë Tenda U6 Wireless N300, Antena e vërtetë OFC me fitim të lartë ultra të gjatë 6 dBi vendos një rekord të lartë në distancat e transmetimit dhe marrjes së sinjalit, duke ju lejuar të merrni sinjale me valë kudo në shtëpi.

Description

Interfaces
USB2.0

Antenna Type
1* 6dBi external antenna

Frequency
2.4GHz

Data Rate
2.4GHz, Up to 200Mbps

Wireless Modes
Station Mode、SoftAP Mode

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.