Tenda U10

Tenda U10

U10 është një përshtatës USB pa tel me dy breza 11ac që instalohet automatikisht. Shpejtësia me valë prej 5 GHz mund të arrijë 433 Mbps, dhe shpejtësia prej 2.4 GHz mund të arrijë 200 Mbps. I pajisur me një antenë të jashtme 6dBi dhe mbështetje MU-MIMO, U10 mundëson përmirësimin e efikasitetit të transmetimit të të dhënave dhe sigurimin e transmetimit më të qetë.  Plotësisht i pajtueshëm me Windows 10 / 8.1 / 8/7 / XP për të përmbushur aksesin në internet pa kabëll.

Description

Interfaces
USB2.0

Antenna Type
1* 6dBi external antenna

Frequency
5GHz(11ac)
2.4GHz

Data Rate
5GHz, Up to 433Mbps
2.4GHz, Up to 200Mbps

Wireless Modes
Station Mode

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.