Tenda S105V10 5-port Ethernet Switch

Tenda S105V10 5-port Ethernet Switch

Switchet Tenda SOHO ofrojnë thjeshtësi ne rrjet dhe jane plug-and-play. Besueshmëri për rrjetin tuaj të vogël të zyrës ose shtëpisë.
jane te pershtatshem per kompjuter, printer, televizorë inteligjentë, NAS, kamera IP.
Tenda SOHO 10/100M e bëjnë rrjetin tuaj të shtëpisë argëtuese dhe të lehtë.

Categories: ,

Description

Interfaces
5*10/100 Base-TX Ethernet ports (Auto MDI/MDIX)

Switch capacity
1.0Gbps

Packet forwarding rate
0.74Mpps

Mounting
Desktop mounting: support
Wall mounting: support
Rack mounting:non-support

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.