Tenda RX3

Tenda RX3

RX3 ka adaptuar gjeneratën e fundit të Wi-Fi 6 me shpejtësi të dyfishtë  deri në 1775 Mbps (2,4 GHz: 574 Mbps, 5 GHz: 1201 Mbps). Me njësitë e procesorit me katër bërthama me performancë të lartë 1,5 GHz, kapaciteti i ngarkesës së rrjetit është përmirësuar shumë. Përgjigja që ju nevojitet është menjëherë më e shpejtë dhe funksionimi afatgjatë është më i qëndrueshëm. Me teknologjinë MU-MIMO+OFDMA, përmirëson ndjeshëm performancën dhe efikasitetin e rrjetit, lejon më shumë pajisje të aksesojnë internetin në të njëjtën kohë, si dhe shpetësi të lartë për video HD. RX3 është ruteri ideal për shtëpine tuaj.

Description

Interfaces
1*10/100/1000Mbps WAN port
3*10/100/1000Mbps LAN ports

Antenna
4*6dBi external antennas

Data Rate
5GHz: Up to 1201Mbps
2.4GHz: Up to 574Mbps

Operating Mode
Wireless Router Mode
Universal Repeater Mode
WISP Mode

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.