Tenda MW5 3-Pack AC1200 Whole Home Mesh WiFi System

Tenda MW5 3-Pack AC1200 Whole Home Mesh WiFi System

Tenda nova MW5 është një sistem WiFi Mesh për të mbuluar gjithë shtëpinë, i krijuar për familje të mëdha. Mundësuar nga teknologjia e Tenda-s, çdo portë lidhet automatikisht me tjetrën duke krijuar një rrjet të shpërndarë në të gjithë shtëpinë tuaj. Një paketë me 3 MW5 mbulon deri në 350 metra katrorë. Porta kryesore përmban porte gigabit, duke përfituar sa më shumë nga shërbimi juaj me brez të gjerë 100 Mbps ose më te madh duke siguruar shikim të qetë të videove 4K. Dhe porta dytësore e prizës së murit lidhet automatikisht me rrjetin tuaj ekzistues Mesh me konfigurimin e para-çiftuar duke e bërë konfigurimin të lehtë.

Description

Ethernet Interface
Primary Node: 2 x 10/100/1000Mbps RJ45 ports
Secondary Node: 2 x 10/100Mbps RJ45 ports
Antenna

2 x Internal antenna

Rate
2.4GHz: 300Mbps
5GHz: 867Mbps

Basic Features
SSID Broadcast
Beam Forming
MU-MIMO
AP Steering
Band Steering

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.