Tenda CP7

Tenda CP7

Kamera e sigurisë Pan/Tilt-CP7 është një kamerë e mbikëqyrjes në shtëpi me performancë të lartë që integron mbulim vizual 360° me rezolucion 4 MP. Është gjithashtu i pajisur me funksione audio dykahëshe të dyfishta, zbulim/gjurmim inteligjent të lëvizjes, alarme të zërit dhe dritës. Produkti përdoret më së shumti për monitorimin e skenarëve të brendshëm si shtëpitë, dyqanet, zyrat dhe klasat, etj. Përdoruesit mund të aksesojnë videon nëpërmjet lidhjes me valë ose me kabllo me ruterin.

Description

Pan/Tilt
Horizontal rotation: 360°, vertical rotation: 155° (90° up, 65° down), support physical shutter lens

Ports

Storage: Micro SD card (Up to 128G, Class10 and above storage card)
Power: DC 9V=1A
Ethernet: One RJ45, 10M/100M auto-negotiation Ethernet port
Lens
4mm@F2.2
Resolution

4MP (2560 x 1440)

Infrared Night Vision Distance

12 Meters (40ft) (Depending on environment)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.