Tenda CP3

Tenda CP3

Kamera e sigurisë Pan/Tilt-CP3, është një Kamera e mbikëqyrjes në shtëpi me performancë të lartë që integron mbulim vizual 360° me rezolucion 1080p. Është gjithashtu i pajisur me funksione audio dykahëshe full-duplex, zbulim/gjurmim inteligjent të lëvizjes, alarm të zërit dhe dritës. Produkti përdoret kryesisht për monitorimin e skenarëve të brendshëm si shtëpi, dyqane, zyra dhe klasa, etj.

Description

Pan/Tilt

Horizontal rotation:355°,All-round Vision:360° Vertical, rotation: 155°(90° up, 65° down), Support physical shutter lens

Ports
Storage: Micro SD card (Up to 128G, Class10 and above storage card)
Power: DC 9V=1A
Lens

4mm@F2.2

Resolution

2MP (1920 x 1080)

Infrared Night Vision Distance
12 Meters (40ft) (Depending on environment)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.