Tenda C50+

Tenda C50+

Tenda C50+ eshte nje kamera IP e cila gjen perdorim per ambjenti si zyra, shtepi etj.

Ka te integruar mikrofon dhe bokse ku nepermjet aplikacionit ju mund te flisni

Lidhja me internetin behet nepermjet WI-FI

Kontroll 360° me ate te aplikacioni

Rezolucioni (1280*720P)

Suporton SD Card per ruajtje te filmimeve

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.