Tenda AC15

Tenda AC15

AC15 është një ruter WiFi Gigabit Smart me dy banda AC1900 i krijuar posaçërisht për jetën tuaj inteligjente brenda shtëpisë. Shpejtësia e transmetimit arrin deri në1900 Mbps. Beamforming+, amplifikatorët e integruar me fuqi të lartë dhe antenat e jashtme bëjnë që të shijoni lojëra pa vonesa dhe transmetim të pandërprerë video në çdo kohë kudo. Për më tepër, Programi i vëmendshëm Smart WiFi mund të aktivizojë/fikë WiFi automatikisht për të krijuar konsum të ulët të energjisë.

Categories: ,

Description

Interfaces

1*Gb Wan 3*Gb Lan + 1Port Usb 3.0

Antenna

3*3dBi external antennas

WIFI Speed

2.4Ghz-600Mbps

5Ghz-1300Mbps

Operating Mode

Router/AP Mode/Repeater-Wisp

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.