TEG1009P-EI

TEG1009P-EI

Tenda TEG1009P eshte nje switch me 9 porta gigabit ku 8 prej tyre jane porta PoE dhe nje eshte porte uplinku gigabit per konektim me shpejtesi te larte.Portat LAN supportojne teknologjine 802.3 at/af e cila siguron furnizimin maksimal me energji prej 30 W per cdo port dhe 99 @ per te gjithe paisjen.

Categories: ,

Description

Interfaces
8 * 10/1000 Base-TX Ethernet ports (Data/Power)
1 * 10/1000 Base-TX Ethernet ports (Data)
Switch capacity
18 Gbps
Packet forwarding rate
13.4Mpps
PoE budget
Single port: AF: 15.4W, AT: 30W
Whole device: 99W
Input voltage
100-240V AC 50/60Hz
51V /2.1A DC(Power Adapter)
Mounting
Desktop mounting: support
Wall mounting: support
Rack mounting:non-support

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.