TEF1110P-8-102W

TEF1110P-8-102W

TEF1110P-8-102W ka teknologjinë e zgjerimit të rrjetit. Ai mund te  transmetoje në distancë deri në 250 metra, duke thyer kufirin e transferimit te 100 metrave. Me mbrojtje nga rrufeja 6KV, është çelësi i vërtetë privat i monitorimit. Portat 1-8 mbështesin standardin IEEE 802.3at dhe IEEE 802.3af PoE. Ai siguron një furnizim maksimal me energji prej 30 W për çdo port dhe 99 W për të gjithë pajisjen. Ndërkohë, ai ofron port të dyfishtë gigabit uplink për të përmbushur nevojat e më shumë pajisjeve.

Categories: ,

Description

Interfaces
8 * 10/100 Base-TX Ethernet ports (Data/Power)
2 * 10/1000 Base-TX Ethernet ports (Data)
Switch capacity
5.6 Gbps
Packet forwarding rate
1.48Mpps
PoE budget
Single port: AF: 15.4W, AT: 30W
Whole device: 99W
Input voltage
100-240V AC 50/60Hz
51V /2.1A DC(Power Adapter)
Mounting
Desktop mounting: support
Wall mounting: support
Rack mounting:non-support

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.