TEF1105P-4-63W

TEF1105P-4-63W

TEF1105P-4-63W është një Switch Tenda PoE që ofron 5 porte Base-TX RJ45 10/100 Mbps. Transmetim në distancë deri në 250 metra. Ndërprerësi PoE i mbrojtjes nga rrufeja 6KV është çelësi i vërtetë privat i monitorimit. Portat 1-4 mbështesin standardin IEEE 802.3at dhe IEEE 802.3af PoE. Ai siguron dalje maksimale 30W PoE në një portë të vetme dhe 58W të gjithë pajisjen.

Categories: ,

Description

Interfaces
4*10/100 Base-TX Ethernet Ports(Data/Power)
1*10/100 Base-TX Ethernet Port(Data)
Switch capacity
1Gbps
Packet forwarding rate
0.74Mpps
PoE budget
Single port: AF: 15.4W, AT: 30W
Whole device: 58W
Input voltage
100-240V AC 50/60Hz
51V /1.25A DC(Power Adapter )

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.