Tenda W322E Wireless N300 Express Adapter

Tenda W322E Wireless N300 Express Adapter

Përshtatësi Wireless N PCI Express 2.0 W322E ju lejon të lidhni një kompjuter desktop me një rrjet pa tel dhe të përdorni lidhjen e internetit me shpejtësi të lartë.
Në përputhje me IEEE 802.11n, ato ofrojnë shpejtësi me valë deri në 300 Mbps, e cila është e dobishme për lojërat në internet apo edhe transmetimin e videos HD.

Description

Interfaces
PCI Express
Antenna Type
2* 2dBi external antenna
Frequency
2.4GHz
Data Rate
2.4GHz: Up to 300Mbps

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.