S16 eshte nje SOHO switch i qendrueshem me 16 porta.

Switch-i Tenda S16 ka performance te larte dhe qendrueshmeri.

  • Qendrueshmeri dhe Instalim i lehte 
  • 16 10/100Mbps Auto-Negotiation RJ45 ports, 
  • IEEE 802.3x qendrueshmeri ne transmetim
  • Suporton transmetim full duplex 200 Mbps
  • suporton Auto MDI / MDIX duke eleminuar kabujt crossover